Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/korho/sites/speek/speek.fi/tietopankki/artikkeli.php on line 39
Kredittien ostaminen (etukäteismaksu)Speek Tietopankki

Kredittien ostaminen (etukäteismaksu)

Kun ostat esimerkiksi 20 eurolla kredittejä, saat 20 kredittiä tilillesi. Kredittejä käytetään automaattisesti asiakastilillesi tuleviin laskuihin.

Kun käytät maksutapana Paysafecardia, on huomattavasti helpompaa ostaa kredittejä ja maksaa niillä palveluita, sillä Paysafecard-maksutavasta peritään 15% lisäkulu. Helpointa on siis lisätä koko Paysafecardin summa. Löydät alta valmiin taulukon Paysafecardinen summille.

Ostaaksesi kredittejä kirjaudu ensin asiakasalueellesi osoitteessa https://speek.fi/asiakasalue. Kun olet kirjautunut, klikkaa navigaatiosta nappia "Laskuni".  Sivun vasemmasta reunasta (tai mobiilissa alimmaisena), alimmaisesta sivunavigaatiosta  löytyy kohta "Osta kredittejä". Paina sitä ja pääset valitsemaan summan, kuinka paljon haluat lisätä kredittejä.

Paysafecard-summat

Kun ostat kredittejä, peritään summasta Paysafecardin lisäkulu. Kun lisäät kredittejä asiakastilillesi, lisää oheisen taulukon kohdan "Lisättävä summa asiakastilille" mukainen summa. Näin Paysafecardista käytetään aiemmin mainittu 15% lisäkulu. Lisäkulua ei tarvitse maksaa toista kertaa, kun maksetaan palveluita.

Paysafecardin suuruus Lisätäävä summa asiakastilille
10 € 8,69 €
25 € 21,73 €
50 € 43,47 €
100 € 86,9 €

Vältyt ylimääräiseltä Paysafecard-kululta kun maksat PayPalilla tai tilisiirrolla. Nämä maksutavat ovat maksuttomia.

Lukijoista 3 on tykännyt artikkelista
Lukukerrat: 737
Tapahtui virhe. Yritä ladata sivu uudelleen. Kiitos palautteesta!


Mikäli mieleesi jäi kysymyksiä tai jokin ei onnistu, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme mielellämme!

    Avaa tukipyyntö