Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/korho/sites/speek/speek.fi/tietopankki/artikkeli.php on line 39
Tiedostojen hallinta omalta tietokoneelta (SFTP)Speek Tietopankki

Tiedostojen hallinta omalta tietokoneelta (SFTP)

SFTP-yhteyden muodostaminen omalta tietokoneelta edellyttää SFTP-asiakasohjelmistoa, kuten FileZilla. Asenna ohjelmisto tietokoneellesi ja käynnistä se.

Kun ohjelmisto on käynnissä, voit hakea Gamepanelista SFTP-kirjautmistiedot. Löydät ne menemällä palvelimesi sivulle, valitsemalla sivunavigaatiosta kohdan "Palvelimen hallinnointi" ja tämän jälkeen "SFTP-asetukset".

Kirjoita isännäksi pelipalvelimesi osoite, käyttäjänimeksi SFTP-asetukset sivulla kerrottu käyttäjänimi, gamepanel-salasanasi ja portiksi 2022.

Paina quickconnect-nappia ja näin sinun pitäisi päästä mukkaamaan tiedostoja!

 

 

Vinkki:

Käy asetuksissa (muokkaa > asetukset) muokkaamassa tiedostolistan asetuksien tuplaklikkauksien toiminto tiedostoja varten valinnaksi "Näytä/muokkaa", niin FileZilla avaa tiedoston muokattavaksi suoraan omassa editorissa (suosittelemme Visual Studio Code- tai Brackets-ohjelmistoa). Kun olet saanut muokattua tiedoston, tallenna ja palaa FileZillaan vielä vahvistamaan tallennus.

Lukijoista 4 on tykännyt artikkelista
Lukukerrat: 764
Tapahtui virhe. Yritä ladata sivu uudelleen. Kiitos palautteesta!


Mikäli mieleesi jäi kysymyksiä tai jokin ei onnistu, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme mielellämme!

    Avaa tukipyyntö