Palvelun peruminen

Ikävää kuulla, että ajatuksissasi on tuotteen pruminen. Ymmärrämme kuitenkin, jos haluat peruuttaa tilauksesi, sillä aina kaikki ei mene suunnitellusti tai elämäntilanne muuttuu.

Toivomme, että saisimme palvelun perumisesta ilmoituksen, sillä se helpottaa meidän työtämme. Et kuitenkaan ole velvollinen ilmoittamaan palvelun peruutuksesta, vaan voit halutessasi jättää laskun maksamatta, sillä Speek ei koskaan vie laskuja perintään ellei tästä ole erillistä sopimusta tai luottosopimusta esim. Checkout Finland Oy:n yhteistyökumppaneiden kanssa.

PayPal-tilaukset kuitenkin tulee perua käsin, jos olet luonut PayPalissa automaattisen maksuprofiilin. Tämä onnistuu yksinkertaisesti asiakasalueellamme tuotteen hallinnasta painamalla nappia "Peruuta tilaus". Voit valita, haluatko peruuttaa palvelun välittömästi vai laskutuskauden päätyttyä.

Jos haluat perua palvelun välittömästi ja saada asiakastilillesi hyvityksen palvelun jäljelle jääneistä päivistä, muista kertoa tämä peruutuspyynnössä, sillä varmistamme asiakkailta välittömän peruutuksen, ellei tätä ole erikseen kysytty lomakkeessa. Välittömässä peruutuksessa palvelusi poistetaan Speekin palvelimilta, eikä sitä ole madollista palauttaa.

Lukijoista 0 on tykännyt artikkelista
Lukukerrat: 486
Tapahtui virhe. Yritä ladata sivu uudelleen. Kiitos palautteesta!
Artikkelin kirjoittaja:

Mikäli mieleesi jäi kysymyksiä tai jokin ei onnistu, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme mielellämme!

    Avaa tukipyyntö