Oxidemod -lisäosan asennus

Tässä artikkelissa ohjeistetaan palvelimen asetuksien muuttamista. Asetustiedoston löydät Gamepanelissa, kun navigoit:

Palvelimesi » (valitse haluamasi palvelin) » Palvelimen hallinnointi » Käynnistysparametrit

Asetuksien tyypit:

Kohde

Arvot

Oxidemod

1 (käytössä)

TAI

0 (poissa käytöstä)

Oxidemod asentuu tai poistuu käytöstä palvelimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Lisäksi Oxidemod tarkistaa ja asentaa tarvittaessa omat päivityksensä.

Lue lisää täältä: https://my.speek.fi/index.php/knowledgebase/23/Muokattavat-parametrit-Startup-Parameters.html.