FastDL:n käyttöönotto

Source-videopelimoottoria käyttävät pelit, kuten Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), TeamFortress ja Garry's Mod tukevat FastDownload-tiedostonvälitysohjelmistoa. Ohjelmistolla voidaan taata nopeampi ja suurempien tiedostojen siirto.

Kirjaudu Gamepaneliin, siirry "Tools" » "Intelligent FastDL" » klikkaa "Sync FastDL".

Kun olet synkronoinut FastDL:n, lisää sv_downloadurl "http://node-1.speek.fi/5f8c832c/" sinun server.cfg -tiedostoon.

Syncin jälkeen lisää teksti sv_downloadurl "http://node-1.speek.fi/PALVELIMEN_UUID-ALKU/" tiedostoon cfg/server.cfg niin, että korvaat tekstin PALVELIMEN_UUID-ALKU ohjesivun linkin mukaiseksi.