Varmuuskopiointi

On äärimmäisen tärkeää, että varmuuskopioit palvelimesi säännöllisin väliajoin. Jos teet palvelimella virheen tai joku ylläpidosta pilailee kustannuksellasi, sinulla on taikanappula, jolla saat palautettua kaiken takaisin, niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Varmuuskopiointi tapahtuu Gamepanelissa helposti ja kätevästi Amazonin AWS S3-palvelun, jossa varmuuskopiosi ovat varmasti turvassa. Speek tarjoaa ensimmäiset 10GB levytilaa maksutta!

Huomaathan, että palvelin sammuu varmuuskopioinnin ajaksi ja sinun tulee itse käynnistää palvelin varmuuskopioinnin jälkeen.

Ensimmäisenä siirry "Management" » "Data Vault" ja klikkaa "Create New".

Vahvista varmuuskopiointi ja anna varmuuskopiolle nimi ja klikkaa OK.

Varmuuskopiointi suoritetaan ja saat ilmoituksen siitä paneeliin.

"Delete"-nappi poistaa varmuuskopion,
"Deploy"-nappi palauttaa varmuuskopion palvelimelle ja
"Download"-nappi lataa varmuuskopion tietokoneellesi.

Jos paneeli ilmoittaa, että varmuuskopiointi ei ole käytössäsi (lähtökohtaisesti palvelimet, jotka ovat luotu ennen 16.4.2021) ole yhteydessä asiakaspalvelimeen, niin otamme varmuuskopioinnin käyttöön palvelimellasi.